Piet van der Zee

In mijn schilderijen ga ik weinig onderwerpen uit de weg, landschappen, stillevens, religieuze werken en ook portretten. Mijn stijl is realistisch, maar ook het impressionistische (meer suggestief) spreekt me aan.

Piet van der Zee aan het werk

Wat mij ook ‘triggert’ is de geweldige kleurenvariëteit van mens en natuur. Als je goed kijkt dan zie je dat niets puur groen is, of blauw, of welke kleur dan ook. Alles om ons heen bestaat uit een oneindig aantal kleur facetten. Dit aspect probeer ik ook in mijn schilderijen uit te laten komen. 

Veel van mijn eerste schilderijen maakte ik met gouache (plakkaatverf). De laatste tijd werk ik weer meer met acryl.

Omdat ik het gewoon ook leuk vind, maak ik de lijsten zelf, het vormt toch één geheel.”

Piet van der Zee geeft schilderlessen aan beginners en gevorderden.
Het is mogelijk om op ieder moment in te stappen.
Voor meer informatie kun je bellen: 06-33955211 of mailen naar pietvanderzee@telfort.nl

Meer informatie vind je op de website van Piet www.pietvanderzee.nl