Schilderlessen bij Nisett

De lessen worden gegeven op:

vrijdagochtend om de week van 10:00 tot 12:30
zaterdagochtend om de week van 10:00 tot 12:30

De lessen vinden plaats in het voor en najaar en worden per blok van zes tot zeven lessen aangeboden. Je betaald bij aanvang van het seizoen.

De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Alle niveau`s door elkaar zodat je elkaar kan inspireren. Er wordt in een klein groepje van maximaal 6/7 personen gewerkt zodat ieder voldoende aandacht krijgt.

Je leert schilderen zoals de oude meesters met een losse toets. De eerste serie lessen zal bestaan uit opdrachten om daarna verder te gaan naar werken met meer kleur en vrij naar keuze. De ervaring is, als je in de basis eerst goed leer schilderen met licht en donker dan heb je daar later veel profijt van en ieder onderwerp gaat je makkelijker af.

De lessen worden gegeven op een sfeervolle locatie. HOEK 29, Marktstraat 29 in Bodegraven. Op loopafstand van het station, vrij parkeren in de omgeving.

Een losse les is € 18,50  inclusief koffie/thee, met gebruik van je eigen materiaal. In en uitstromen tijdens de cursus is mogelijk indien er plek is. Als je geen materiaal hebt mag je de eerste 2 lessen gebruik maken van aanwezig materiaal.

De lessen vinden plaats in het voor en najaar en worden per blok van zes tot zeven lessen aangeboden. Je betaald bij aanvang van het seizoen.

Voor aanmelding of informatie zie www.nisettdewit.nl

bel 0348-753351, tel 06-15263957 of per mail nisettdewit@hotmail.com