Gastexposanten 2 januari t/m 10 februari 2018

De gastexposanten in deze periode zijn:

Petra Looij (metaalwerken), Janny Domburg (keramiek), Marlouke San Giorgi (schilderijen) en Joke van der Toolen (schilderijen).

Petra Looij is kunstenaar metaalbewerking. Zij laat zich inspireren door de natuur, maar heeft oog voor de praktische toepasbaarheid van haar werk. Naast artistieke bloemen, maakt zij ook handige metalen spiezen voor in het gras voor een wijnfles of – glas (niet op  deze foto).

 

Janny Domburg is gestart als enthousiaste keramiekcursist en inmiddels ontwikkeld tot professioneel keramiste. Dagelijks doet zij een beroep om haar creativiteit in combinatie met haar fantasie. Afrika is haar grootste inspiratiebron.
Voor meer info: www.dewereldvankeramiek.nl

Marlouke San Giorgi is vanaf haar jeugd bezig met tekenen en het effect van kleuren op elkaar en hun omgeving. Ze maakt schilderijen en grafische ontwerpen, zowel vrij werk als in opdracht. In haar werk zoekt Marlouke naar de balans tussen compositie, kleur en vlakverdeling.
Meer informatie vindt u op www.marlouke.nl

Joke van der Toolen schildert sinds 2009. Het liefst schildert zij de prachtige Hollandse luchten en landschappen. “Ik speel in mijn schilderijen met rust, kleur en de elementen, natuurlijk en herkenbaar”.  Joke schildert met acrylverf: altijd met kwasten, vaak met een paletmes en regelmatig met haar vingers!
Voor meer schilderijen en verdere informatie is haar website te bezoeken via www.jokevandertoolen.com