Gastexpositie 15 augustus – 30 september 2017

Er is weer een mooie veelzijdige expositie in Hoek29 in het centrum van Bodegraven van 15 augustus tot en met 30 september. Drie plaatselijke kunstenaars en één uit Wilnis.

Beschrijvingen kunstenaars

Adri Oosterbroek

Adri Oosterbroek heeft zich na de kunstacademie naast het monumentaal autonoom werk ook gericht op het maken van sieraden en tassen. In deze expositie zijn nieuwe draagbare  “kunstwerken”  te zien. Deze werken zijn ontstaan door heel veel experimenten met ongebruikelijke  materialen en technieken. Tijdens deze expositie zal er bij voldoende belangstelling een workshop rubber sieraad gegeven worden op zaterdag 30 september, van 10.00 uur- 13.00 uur, kosten inclusief materiaal €20,- Inschrijflijst en voorbeelden bij Hoek 29, Marktstraat 29, Bodegraven of per mail: a.oosterbroek4@kpnplanet.nl

Piet de Wilde

Piet de Wilde (1945) maakt al ruim 30 jaar beeldende kunst. Voornamelijk realistische beelden van mens en dier  in brons. Soms in wat gestileerde vorm of met een knipoog naar fantasy. Hij voert het hele proces zelf uit in zijn atelier in Nieuwerbrug. Desgewenst maakt hij ook werk in opdracht.

Joke Vreeburg

Joke Vreeburg is textielkunstenaar  en onderzoekt de mogelijkheden van zijden stoffen door ze te beschilderen, te vervormen, te verknippen en te verwerken. Op deze expositie een verscheidenheid aan kleurige sjaals en verrassende  organische objecten. En voor liefhebbers is er gelegenheid om  bij voldoende belangstelling tijdens een workshop zelf met zijde en verf aan de slag te gaan. Kosten exclusief materiaal €25,–.  Inschrijflijst, voorbeelden en data bij Hoek 29, Marktstraat 29, Bodegraven.

Akke Feddema

Akke Feddema (Wilnis). Na vele opdrachten en exposities van veelzijdig werk wil ik meer tijd vrijmaken voor het schilderen van eigen werk en portretten. De kick voor mij is, dat mensen kiezen om iets van jou in hun intieme woonomgeving een plaats te geven. Ik schilder vaak heel natuurgetrouw en precies. Ik ben niet snel tevreden met mijn werk, maar dat perfectionisme is ook een pluspunt. Blijven doorgaan, ook als je denkt dat het niet meer lukt. Ik heb een voorliefde voor portretten in al haar emoties. Dieren en abstract gecombineerd met fotografisch passeert mijn penseel. Het is een opsteker voor mij, dat mijn werk zo wordt gewaardeerd. Dat blijkt uit het feit dat ik in de laatste paar jaar aan wedstrijden mee doe en in de prijzen val. Daardoor heb ik geëxposeerd in o.a. het Coda museum te Apeldoorn, Jan van der Togt museum te Amstelveen en internationaal o.a. in de Griffin Gallery in Londen.